Belföldi és nemzetközi szállítás

Szolgáltató és kereskedelmi társaságunk alaptevékenysége általános áruk nemzetközi szállítására összpontosít, olyan országokba, mint pl.: Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Svájc, Franciaország, Németország, Görögország, Olaszország, Luxemburg, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Törökország, Magyarország, Norvégia, Svédország, Finnország, Írország, Macedónia, Albánia, Szerbia, Horvátország stb. Jelen pillanatban szerződött alvállalkozónk álltál biztosított flottánk több mint 100 gépjárműből áll, melyek zömmel normál ponyvás nyergesszerelvények de ezen kívül megtalálhatóak közöttük traktor előszerkezetek akár félvontatóval is, walking floor együttes szerkezetek, konténeres autókamionok, erdei autókamionok daruval és vontatóval, billenőplatós autók, valamint földmozgatáshoz szükséges járműfelszerelések. Ügyfeleink a szállítási költségekben köbméterenként kedvezményben részesülnek, egyedül álló módon a Schmitz megapótkocsikból alkotott flotta alkalmazása révén.

A flotta egyszerű kezelése által, amely egyedi logisztika során valósul meg, hiszen egy GPS & GSM roaming szatellites rendszer segítségével követhető. Az EURO DORI TRANSPORT kereskedelmi társaság a nemzetközi szállítási szolgáltatások piacán egy komoly, alkalmazkodó és gyors partnerként bizonyított, ezáltal számos olyan üzleti kapcsolatot, szerződést létrehozva azon ügyfelekkel, akiknek nyergesszerelvények hiányában harmadik félhez kellett fordulniuk. Ebből az okból kifolyólag a flotta folyamatos növekedése miatt szükségszerűvé vált, hogy ennek a megnövekedett szolgáltatási igényszerűségnek megfelelően az üzleti szakterületen olyan folyamatos üzletfejlesztésben dolgozzunk melyek lépést tartanak a minőségi standardok előírásaival. Ezen kívül, hogy a cég megrendelői által folyamatosan bővülő igényeket továbbra is ki tudjuk szolgálni, szükségesé vált a folyamatos növekedés ebben a piaci szegmensben. Ehhez kötődően sok célkitűzésünk van melyek között fontos, és meghatározó, hogy modern Euro 6-os nyergesszerelvények új egységeinek leasing rendszerét mielőbb meg tudjuk valósítani. Külföldi partnereink által biztosított nagyszámú megrendeléseknek köszönhetően, rendkívül hasznos tapasztalatokra tettünk szert. Ez tette lehetővé, egy versenyképes belsőcsoport forgatókönyvét, mely egyben ösztönöz és provokál, egy innovatív és egyre inkább teljesítményorientált munkakörnyezetet hív létre.

Ehhez tartozóan együtt sajátítottuk el a csoporttevékenység pszichológiáját a romániai üzleti környezetben, és a nemzetközi piacon egyaránt. Megtartva az eddigi ritmust a társaság üzletvilágának fejlesztésében. Továbbra is követjük álmunkat! „Légy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt!” „Minden sikertörténetnek a gyökere egy ember elképzelésében van, abban a tehetségében, hogy fel tudja fedezni és ki tudja aknázni lehetőségeit, abban a tudásban, ami összehozza és motiválja a jól összeforrt csapatát és szemelőt tartva, a pontos tervezett stratégia által való működés harmonikus elegyét üzletének képviseletében, és annak eredményekkel gazdag életében. Figyelve arra, hogy a világ előtt az teljesen professzionális módon jelenjen meg.”Cégünkről

Kereskedelmi társaságunk alaptevékenysége általános áruk nemzetközi szállítására összpontosít, olyan országokba, mint pl.: Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Svájc, Franciaország, Németország, Görögország, Olaszország, Luxemburg, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Törökország, Magyarország, Norvégia, Svédország, Finnország, Írország, Macedónia, Albánia, Szerbia, Horvátország stb.

Kapcsolat

 • Székhely, cím:
  H-2310 Szigetszentmiklós,
  Leshegy út 8.
  Magyarország
 • Email:
  office[at]eurodori.hu
 • Tel:
  +36 70 311 3438